Produkter Bransjer Partnere Referanser Nyheter Kurs Om One Voice   English
  Bransjer
Statens Vegvesen
 

Bransjer

Siden starten i 2006 er CIM® nå installert hos flere hundre private og offentlige virksomheter innen samferdsel, transport, shipping, offshore, energi, og industri. CIM benyttes blant annet av Color Line, NSB, Marathon Oil, alle departementer, av Regjeringens krisestøtteenhet, Politiet og Røde Kors.

Gjennom strenge krav og ønsker fra våre kunder, er CIM videreutviklet med en rekke bransjetilpassede løsninger. Dette er løsninger basert på erfaring og reelle hendelser, og som alle kunder i samme bransje vil nyte godt av. Selv om CIM PRO i utgangspunktet er modulbasert og kan settes sammen nøyaktig slik du ønsker, har vi valgt å lage noen bransje-spesifikke løsninger av verktøyet. Løsningene kan selvsagt kombineres med øvrige CIM-moduler.  Eksempler på bransjetilpassede løsninger er:

Offentlig
Spesielt tilpasset versjon for offentlig sektor. Egen modul for saksbehandling, med dokumentkontroll og dokumentflyt vertikalt og horisontalt i organisasjonen. Utviklet i levert til offentlige myndigheter som Utenriksdepartementet, Regjeringens Krisestøtteenhet (KSE),DSB og Helsesektoren.

Offshore
Spesielt tilpasset 2. og 3. linje i offshoreselskaper. Egne moduler for pårørendehåndtering og kobling til eksterne systemer for personell- og passasjerlister. Er levert til blant andre Seadrill, ENI, Talisman, Acona og OFFB sine beredskapssenter.

Transport
Spesielt tilpasset større transportselskaper, fra 1. til 3. linje, med egen modul for callsenter og kundeoppfølging, samt mulighet for import av passasjerlister. Er levert til blant andre NSB og Color Line.

Security
Spesielt tilpasset virksomheter innenfor sikkerhet og vakt. Utvidet QA-modult for rapportering av avvik, hendelser og forbedringer. Er utviklet og levert til blant annet G4S, verdens ledende globale sikkerhetsselskap.

Energy
Spesielt tilpasset 2. og 3. linje i energiselskaper. Egne moduler for risiko- og sårbarhetsanalyser (ROS) og kvalitetssikring (QA), spesielt tilpasset energisektoren. Er levert til blant annet Vattenfall og Eidsiva Energi.

 

Case-studies

Last ned PDF med utvalgte casestudies:
 Last ned case

 


 
E-post: | Telefon: 4000 1908